/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Cégünkről

Cégünkről

A Softline jelentős szereplője az informatikai megoldások és szolgáltatások piacának. A vállalat jelen van Kelet-Európában, valamint a feltörekvő piacokon, például Közép-Ázsiában, Dél-Amerikában, Délkelet-Ázsiában és Indiában. Szolgáltatásaink között megtalálhatók a nyilvános és privát felhők, a kulcsrakész technológiai megoldások, a szoftverlicencelés, a hardverforgalmazás és számos más kapcsolódó szolgáltatás.

A Softline vállalatcsoport éves árbevétele 2016-ban meghaladta az 1 milliárd USA-dollárt. Az elmúlt 10 évben átlagosan 27%-os forgalomnövekedést értünk el. A Softline a világ 30 országának 80 városában tart fent kirendeltséget. Több mint 20 év sikereivel a hátunk mögött rendelkezünk a gyors növekedés potenciáljával. Széles tudásbázisra és technológiai szakértelemre épülő üzleti modellünk lefedi a feltörekvő piacokat.

A Softline gazdag portfoliójában megtalálhatók a felhőszolgáltatások, például az infrastruktúra-szolgáltatás (IaaS), a platformszolgáltatás (PaaS) és a szoftverszolgáltatás (SaaS), valamint a virtualizációs, együttműködési, illetve nyilvános, privát és hibrid felhővel támogatott mobilitási szolgáltatások is, kielégítve ügyfeleink legmagasabb elvárásait. Szoftverek széles választékához kínálunk örökös és előfizetés-alapú licenceket, többek között operációs rendszerekhez, valamint virtualizációs, biztonsági, üzleti hatékonyságnövelő, kreatív, oktatási és számítógépes tervezési (CAD) szoftverekhez is.

Az általunk forgalmazott hardverek között a személyi számítógépeken kívül megtalálhatók a szerverek, az adattárolási megoldások és a hálózati eszközök is. Számos további szolgáltatást is kínálunk ügyfeleinknek. Ilyenek például az IT-eszközgazdálkodás, a rendszerbevezetés, a tanácsadás, az IT-outsourcing, a műszaki támogatás, a felügyelt szolgáltatások és a képzés.

Több mint 60 000 ügyfelünk között nagyvállalatok, kis- és középvállalatok valamint közigazgatási szervek egyaránt megtalálhatók. Az informatika összetett és gyorsan változó világában való eligazodáshoz több mint 1300 értékesítési képviselőnk, valamint 600 mérnökünk és műszaki szakemberünk nyújt segítséget ügyfeleinknek. Hosszú távú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és dolgozóinkkal is. A Softline több mint 3000 szoftver- és hardvergyártóval áll szerződéses partnerségben, főbb partnerei többségénél kiemelt státuszban. Minden piacon, ahol jelen vagyunk, egységes marketing- és értékesítési csatornát kínálunk gyártó partnereinknek. A Softline mindig ügyfelei érdekeit tartja szem előtt, ezért tudja számukra pontosan a megfelelő független megoldásokat ajánlani.