Válasszon várost

Főoldal Cégünkről Blog Join our webinars!

Szeretne további információkat kapni?

Különleges IT megoldások, esettanulmányok,
szakértői vélemények

Neve és e-mail-címe elküldésével Ön feliratkozik a Softline hírlevelére, és hozzájárul adatai feldolgozásához abból a célból, hogy megkapja hírlevelünket. Ezen az oldalon bármikor visszavonhatja hozzájárulását, és leiratkozhat a hírlevélről. Itt olvashat bővebben arról, hogy a Softline hogyan kezeli az Ön adatait.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ошибка

validation.csrf_token
Перезапустить

A Softline mostantól Noventiq!

Tisztelt Látogató! Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022. október 20-ától a Softline Holding Plc. NOVENTIQ márkanév alatt folytatja működését, ugyanekkor a Softline Oroszország független vállalattá vált.

Örömmel vesszük, ha felkeresi nemzetközi honlapunkat a www.noventiq.com linken, ahol többet megtudhat a NOVENTIQ szolgáltatásairól, híreiről, elérhetőségeiről és további más témákról. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk új honlapunkon!

Jelenleg frissítjük és átalakítjuk a regionális és helyi oldalainkat. Helyi honlapunkat továbbra is eléri ide kattintva: https://softline.hu/. Tájékoztatjuk hogy bejegyzett cégnevünk jelenleg nem változik, az eddigi keresztnév.vezetéknév@softline.com emailcímeink továbbra is elérhetőek maradnak, azonban hamarosan új céges emailcímeinken fog tudni kapcsolatba lépni velünk.

Üdvözlettel,A NOVENTIQ csapat (hq@noventiq.com).

Tovább a noventiq.com oldalra
Iratkozzon fel hírlevelünkre!