Válasszon várost

Főoldal Cégünkről Blog Softline and CALLFLOW form partnership to drive digital transformation with cloud phone systems

Softline and CALLFLOW form partnership to drive digital transformation with cloud phone systems

Szeretne további információkat kapni?

Különleges IT megoldások, esettanulmányok,
szakértői vélemények

Neve és e-mail-címe elküldésével Ön feliratkozik a Softline hírlevelére, és hozzájárul adatai feldolgozásához abból a célból, hogy megkapja hírlevelünket. Ezen az oldalon bármikor visszavonhatja hozzájárulását, és leiratkozhat a hírlevélről. Itt olvashat bővebben arról, hogy a Softline hogyan kezeli az Ön adatait.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ошибка

validation.csrf_token
Перезапустить

A Softline mostantól Noventiq!

Tisztelt Látogató! Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy 2022. október 20-ától a Softline Holding Plc. NOVENTIQ márkanév alatt folytatja működését, ugyanekkor a Softline Oroszország független vállalattá vált.

Örömmel vesszük, ha felkeresi nemzetközi honlapunkat a www.noventiq.com linken, ahol többet megtudhat a NOVENTIQ szolgáltatásairól, híreiről, elérhetőségeiről és további más témákról. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk új honlapunkon!

Jelenleg frissítjük és átalakítjuk a regionális és helyi oldalainkat. Helyi honlapunkat továbbra is eléri ide kattintva: https://softline.hu/. Tájékoztatjuk hogy bejegyzett cégnevünk jelenleg nem változik, az eddigi keresztnév.vezetéknév@softline.com emailcímeink továbbra is elérhetőek maradnak, azonban hamarosan új céges emailcímeinken fog tudni kapcsolatba lépni velünk.

Üdvözlettel,A NOVENTIQ csapat (hq@noventiq.com).

Tovább a noventiq.com oldalra
Iratkozzon fel hírlevelünkre!