/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Cégünkről / Partnereink

Partnereink

VMware

VMware

A VMware úttörő a virtualizációban, innovátor a felhő és az üzleti mobilitás terén, megbízható platformszolgáltatásait világszerte több, mint 500.000 ügyfél használja.
Oracle

Oracle

Az Oracle harminc éve az egyik legnagyobb vállalati szoftvergyártó, amely megoldásaival lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy maximalizálják az üzleti rendszereik által nyújtott információk felhasználásának előnyeit.
Microsoft

Microsoft

Az 1975-ben alapított Microsoft világszerte vezető szerepet tölt be a számítógépes szoftverek, szolgáltatások és megoldások piacán. A Microsoft megoldások közé tartozik többek között a Windows operációs rendszer, a hatékonyságot és együttműködést támogató Office alkalmazások, az Azure felhőplatform, valamint CRM és ERP rendszerek is.
McAfee

McAfee

McAfee, Inc. a világ egyik legnagyobb biztonsági vállalata. A McAfee teljesítménye a világ egyik legerősebb központosított menedzsment konzolján, az ePO Management Console-n alapul, amely biztosítja a megfelelést, védi az érzékeny adatokat, azonosítja a sérülékenységeket és folyamatosan figyeli az ügyfelek biztonságát.
Kaspersky

Kaspersky

A Kaspersky Lab napjaink vezető orosz biztonsági fejlesztő cége, mely a kiberfenyegetések valamennyi fajtája (vírusok, spam-ek, hackertámadások, stb.) ellen nyújt biztonsági megoldást.