/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Cégünkről / Ügyfeleink

Ügyfeleink

Az IT-piac most közelít az érettsége felé. A legtöbb vállalat ma már úgy tekint az IT-ra, mint tevékenységének lényeges és elválaszthatatlan részére, amely hatalmas versenyelőnyt teremthet számára.

Mi pontosan azokat a megoldásokat és szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek, amelyekre az adott pillanatban szükségük van. Minőségi szolgáltatásainkra vagyunk a legbüszkébbek, ugyanakkor marketing- és értékesítési stratégiáink, valamint innovatív megoldásaink is szerepet játszottak abban, hogy folyamatos fejlődéssel mára egy nemzetközileg is ismert és elismert, dinamikus IT-vállalattá váltunk.

Meglévő ügyfeleink és partnereink már pontosan tudják, hogy a szoftverlicencelési megoldásokon túl az IT-infrastruktúrával kapcsolatos tanácsadást és auditálást is kínálunk számukra, teljes körű bevezetési és értékesítés utáni szolgáltatásokkal kiegészítve.

Ügyfeleink így az IT-technológiák teljes potenciáljának kihasználásához kapnak segítséget, korrekt árakon.

A nemzetközi nagyvállalatokon kívül a Softline aktívan együttműködik állami vállalatokkal, kormányzati szervekkel, oktatási intézményekkel valamint kis- és középvállalatokkal is.