/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások

Megoldások

Microsoft megoldások

Microsoft megoldások

Sok éves tapasztalatunk és a Microsfottal való szoros együttműködésünk eredményeként integrált, hatékony és biztonságos munkavégzést támogató megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Felhő megoldások

Felhő megoldások

Modernizálja vállalalta infrastruktúráját, és használja ki a felhőmegoldásokban rejlő lehetőségeket. Érje el a céges alkalmazásait, adatbázisait és dokumentumait bárhonnan, bármikor a felhő rugalmasságának köszönhetően!

IT biztonság

IT biztonság

A kiberfenyegetések és -támadások számának növekedése miatt az informatikai biztonság mára legtöbb cégnél stratégiai kérdéssé vált. Tudja cégét biztonságban a Softline által nyújtott megoldásokkal, melyek megvédik cégét a külső támadásokkal és a belső adatvesztésekkel szemben!

Üzleti intelligencia

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia megoldások segítenek a menedzsment hatékonyságának növelésében, miközben egy rugalmas és jól skálázható informatikai rendszer alapját is képezik.

CAD, GIS és Multimédia

CAD, GIS és Multimédia

A CAD tervezési szabványok jelentősen növelik a számítógépes tervezés hatékonyságát. A GIS megoldások megkönnyítik a térképészeti és térinformatikai munkákat, és a funkcionális elemzések eredményeit látványosan prezentálhatóvá teszik. A multimédia technológiák könnyen befogadhatóvá teszik az információkat.

Szoftver megoldások

Szoftver megoldások

A vezető szoftvergyártók megoldásai közül választjuk ki a legmegfelelőbb megoldást ügyfeleink igényeinek kielégítésére.

Infrastruktúra megoldások

Infrastruktúra megoldások

Egy jól megtervezett informatikai infrastruktúra megbízható alapot nyújt az alkalmazás-alapú informatikai rendszerek bevezetéséhez, az üzleti folyamatok automatizálásához és a működési hatékonyság javításához.

Hardver megoldások

Hardver megoldások

A Softline a legkiemelkedőbb hardvergyártók megoldásait nyújtja ügyfelei számára.