/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Adatelemzés

Microsoft Office 

A Microsoft Office a legelterjedtebb és legsokoldalúbb irodai programcsomag. A szövegszerkesztőn, a strukturált adatokkal dolgozó táblázatkezelőn, valamint a naptári és levelezési szolgáltatásokon kívül az infomunkások gyakran használják a PowerPoint prezentációkészítőt, a dokumentumkezelő megoldásokat, az adatbázis-készítő és -karbantartó szoftvereket, a különböző szövegfordítókat, illetve a grafikai alkalmazásokat is.

Az Office-alkalmazások lehetővé teszik a munkafolyamatok egy részének automatizálását. A modern alkalmazások biztosítják például a dokumentumsablonok létrehozását, az emlékeztetők beállítását és az automatikus körlevélkészítést.

Microsoft SharePoint 

A Microsoft SharePoint Server vállalati alkalmazásai a munkahatékonyság, a csapatmunka és az üzleti problémamegoldás szolgálatában állnak. Lehetővé teszik az adatáramlás felügyeletét, a gyökérokalapú döntés-előkészítést és a munkafolyamatok adminisztrációját is. A Microsoft SharePoint Server egyszerűsíti az adatalapú döntéshozatalt, és optimálisan integrálja a vállalat egyedi igényeihez kifejlesztett komplex megoldásokat mind a vállalaton belül, mind azon kívül.