/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások / IT biztonság / Végpontvédelem

Végpontvédelem

Symantec Endpoint Protection

A Symantec Endpoint Protection az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb antivírus szoftver fizikai és virtuális rendszereken egyaránt.

A Symantec Endpoint Protection fizikai és virtuális rendszereken egyaránt páratlan biztonságot és teljesítményt garantál. Kifejezetten optimális a legújabb operációs rendszerek védelméhez, csúcsteljesítménnyel párosítva fejlett biztonsági megoldásait.
A Symantec Insight technológia csökkenti a biztonsághoz szükséges vírusellenőrzések számát, miközben a SONAR technológia a virtuális behatolások és a nulladik napi sebezhetőségek kiszűrését végzi. A Symantec Endpoint Protection egyetlen szoftverben kínálja az Ön számára szükséges valamennyi védelmi megoldást, adatainak gyors és hatékony megóvása érdekében.

McAfee SaaS Endpoint Protection

A McAfee SaaS Endpoint Protection (korábbi nevén Total Protection Service) a McAfee szoftverszolgáltatásként (SaaS) biztosított megoldása a vírusok, a kémprogramok, az adathalászat, a kéretlen üzenetek, a behatolási kísérletek, valamint az egyéb internetes veszélyforrások ellen. A McAfee SaaS Endpoint Protection csomag lehetővé teszi az interaktív védelem automatizálását, így egyszerűbben és alacsonyabb költséggel helyezhetők üzembe a védelmi rendszer elemei, telepíthetők a frissítések és kezelhetők a módosítások. Az összes funkció a McAfee SecurityCenter webes konzolról vezérelhető. A webhelyek biztonságosságát értékelő beépített eljárásnak köszönhetően a McAfee SaaS Endpoint Protection azonnal figyelmeztet a veszélyre, ha egy kockázatos erőforrást próbál megnyitni. A szoftverszolgáltatásként kínált McAfee SaaS Endpoint Protection az éves előfizetés megvásárlását követően azonnal biztosítja a folyamatos védelmet, az automatikus frissítéseket, valamint a műszaki támogatást a hét minden napján napi 24 órában.

Norman

A norvég Norman cég a munkaállomások és adatforrások kártékony kódok elleni védelmére szakosodott. A Norman speciális vírusvédelmi technológiái megbízhatóan védenek minden veszélytípus ellen, biztonságossá teszik a vállalati erőforrások távoli elérését és a fájlok tartalomelemzésével szűrik ki a levélszemetet. A Norman biztonsági platformja a következő népszerű technológiákból épül fel: Norman SandBox, Norman Exploit Detection és Norman DNA Matching.

A Norman termékkínálata:

 • Norman Antivirus és Antispyware – a munkaállomások védelme az internetes veszélyforrások ellen.
 • Norman Endpoint Protection (NPRO) – a munkaállomások és szerverek integrált védelmét biztosító megoldás, amely kiszűri a potenciálisan veszélyes objektumok minden típusát.
 • Norman Network Protection – a hálózat védelme az internetes támadások teljes spektruma ellen.
 • Norman Email Protection – az e-mail szerver beépített védelme.

Panda Endpoint Protection

A Panda Endpoint Protection megbízhatóan védi a vállalat hálózaton és felhőben tárolt adatait. A Panda Endpoint Protection központi védelmet nyújt a Windows, Mac és Linux rendszert futtató munkaállomásoknak, a laptopokat, az okostelefonokat és a főbb virtualizációs megoldásokat is lefedve. Mivel minden műveletet a felhőben végez, a Panda Endpoint Protection gyakorlatilag semmilyen hatással nincs a rendszer teljesítményére. A rendszeradminisztrátorok ugyanakkor távolról tudják monitorozni, felügyelni és korrigálni a hálózatba tartozó összes eszköz biztonsági beállításait.

Webroot Inc.

Az amerikai Webroot Software felhőalapú innovatív megoldásai a személyes adatok és a vállalati adatok védelmére összpontosítanak, kitérve a külső és belső fenyegetésekre, valamint az adatszivárgási kockázatokra is. A Webroot Software nemzetközi vezető pozícióval büszkélkedhet az online antivírus és anti-spyware eszközök piacán az otthoni felhasználók, a KKV-szektor és a nagyvállalati szféra felhasználóinak körében egyaránt.

A Webroot szoftverkínálata:

 • SecureAnywhere AntiVirus (PC és Mac) – a már ismert és még ismeretlen internetes fenyegetések elleni védelem PC-khez és Macintosh-okhoz.
 • SecureAnywhere Internet Security – az internetes veszélyforrások elleni védelem PC-khez, Macintosh-okhoz, okostelefonokhoz és tabletekhez is.
 • SecureAnywhere Web Security Service – rugalmas és hatékony védvonal vállalati felhasználóknak.
 • SecureAnywhere Business Endpoint Protection – végpontvédelmi és szkennelési rendszer a nagyvállalati IT-infrastruktúra védelméhez.
 • SecureAnywhere Business Mobile Protection – a vállalati mobileszközök online fenyegetések elleni védelmét biztosító szoftver.

AVAST Software

Az AVAST szoftverkínálata igazán bőséges. Ők gyártják az otthoni felhasználók körében legnépszerűbb antivírus szoftvert, miközben a nagyvállalati szférát is kiszolgálják olyan komplex technológiákkal, amelyek minden veszélyforrást kizárnak. Az avast! szoftverei a DynaGen mesterséges intelligenciára épülő fejlett elemzési és védelmi megoldásokat használják.

Az AVAST szoftverkínálata:

 • avast! Endpoint Protection Plus – a vállalati hálózat és a végpontok védelmének egyszerű, de nagy hatékonyságú megoldása.
 • avast! Endpoint Protection Suite – vállalati vírusvédelem egyetlen gondosan összeállított csomagban.
 • avast! Windows Home Server Edition – vírusvédelem és adatvédelem kifejezetten Windows Home Server termékekhez.
 • avast! Premier – az avast! termékcsalád legnagyobb teljesítményű vírusirtója.
 • avast! Pro Antivirus – komplex megoldás vírusok és kémprogramok ellen.

Novell ZENworks Endpoint Security Management

A Novell ZENworks Endpoint Security Management szoftver komplex végpontvédelmi megoldást kínál. A Novell ZENworks Endpoint Security Management csomag minden szükséges megoldást tartalmaz: személyes tűzfal, vezeték nélküli kapcsolatok biztonsága, titkosítás, USB-eszközök és alkalmazások felügyelete, adatforgalom monitorozása a veszélyek kiszűréséhez, valamint jelentéskészítés. A szoftver garantálja a biztonsági házirendek munkatársak általi betartását, számos lehetőséget kínál az eszközök védelmére, folyamatosan figyeli az üzenetforgalmat és jelentésekkel segíti a rendszeradminisztrátorok munkáját.

Előnyök:

 • Többszörös végpontvédelmi megoldás
 • Napi 24 órás adatforgalom-figyelés
 • Hatékony tűzfal
 • Kiterjesztett portfigyelés
 • Házirendek betartatása
 • Többszintű biztonsági házirendek kezelése
 • Antivírus és anti-spyware szoftver működőképességének önellenőrzése
 • Fejlett jelentéskészítési eszközök
 • USB-portok és leválasztható meghajtók biztonsági ellenőrzése