/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Multimédia

A multimédia technológiák világméretű népszerűsége nem véletlen. Az adatok és információk jobban befogadhatók megfelelően ábrázolva. A különböző formátumú fotók, hangfájlok és videók minőségi termékekké alakításában segítenek a multimédia szoftverek.

A multimédiás anyagok feldolgozását segítő integrált megoldások nemzetközi gyártói között ott van például a Nero, az Adobe, a Corel és a Magix. Megoldásaik között található fejlett videoszerkesztő, multimédia-lejátszó és -szervező, CD/DVD-író szoftver, biztonsági mentési eszköz, valamint a fényképek, hangfájlok és videók javítására szolgáló szoftverek széles skálája. A CD-k és DVD-k másolására, írására és emulálására szolgáló szoftverek minden modern formátumot támogatnak konvertálási, tömörítési és közzétételi opciókkal. A FarStone, az Eltima és a Paragon speciális kínálata külön is említést érdemel. A multimédia programok nagy hűséggel adják vissza a videoklipeket és a zeneszámokat, és képesek bemutatót összeállítani fényképekből.

Szintén multimédia technológiák állnak a speciális effektusok mögött is. Az Adobe, a Corel, a Red Giant, a Magix és a CyberLink videoszerkesztői a videókon kívül vektoros és raszteres grafikák feldolgozására is kiválóan alkalmasak. Emellett képesek 3D animációk létrehozására, valamint az építészeti és természeti tónusok kiemelésére HDR fényeffektekkel és a fejlett kamerarendszerek képességeinek kihasználásával. A legtöbb gyártó saját effektkönyvtárat is ad modern szoftverfunkciói mellé, így bátran lehet kísérletezni a felvett filmanyaggal a különböző professzionális hatások eléréséig. Az McDSP, a CrystalGraphics, az Adobe és a Magix csúcstechnológiás szoftverei a zenei aláfestés hozzáadását is bármikor megoldják: feldolgozzák és beépítik a hanganyagokat a közönség figyelmének maximális megragadása érdekében.

Adobe 

Az Adobe grafikai és szerkesztési szoftverei és technológiái több mint 25 éve meghatározóak a kommunikációs és együttműködési megoldások körében. Az Adobe új élményeket varázsol minden képernyőre szerte a világon.

Corel

A Corel 1989-ben forradalmasította a grafikai tervezést a CorelDRAW® piacra dobásával. A vállalat továbbra is szakterületének vezető szállítója egyre modernebb grafikai programjaival és programcsomagjaival. A Corel a digitális média nagy újítója is mindeközben, fotó- és videószerkesztő szoftverek széles választékát kínálva.
A Softline az Önök megbízható partnere a Corel szoftvereinek licencelésében.