/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások / Felhő megoldások

Felhő megoldások

Cége növekedése nem feltétlenül jelenti az IT költségek növekedését is! A felhő költséghatékony megoldást jelent cégének, és az IT üzemeltetés terhét is leveszi kollégái válláról, hogy a fontosabb, üzleti problémák megoldásán dolgozhassanak.

Modernizálja vállalalta IT infrastruktúráját, és használja ki a felhőmegoldásokban rejlő lehetőségeket. Érje el a céges alkalmazásait, adatbázisait és dokumentumait bárhonnan, bármikor a felhő rugalmasságának köszönhetően!

A Softline a felhőmegoldásokhoz kapcsolódó teljes körű szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit a modernizáció és transzformáció során:

Tanácsadás

Teljes körű konzultációt nyújtunk, melynek során feltérképezzük üzleti igényeit, és szakértőink tudása és tapasztalata segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb felhős vagy hibrid (földi + felhős) megoldást.

Migráció

Cégére szabott, egyedi felhő-migrációs tervet készítünk, mely mindenben megfelel az Ön elvárásainak. Szakértőink kiterjedt tapasztalatának köszönhetően a felhőbe költözés tervezése és megvalósítása a megszokott üzletmenet fennakadása nélkül valósítható meg.

Integráció

Segítséget nyújtunk meglévő, on premises (földi) rendszerei és új, felhő infrastruktúrája integrációjához annak érdekében, hogy informatikai megoldásai tökéletes összhangban szolgálják üzleti érdekeit.