/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások / Felhő megoldások / Üzenetküldés és kommunikáció

Üzenetküldés és kommunikáció

A modern üzleti környezetben a vállalati e-mail szolgáltatás kulcsfontosságú a belső és a külső kommunikációban is. Ennek a nélkülözhetetlen technológiának ugyanakkor sikerfeltétele, hogy biztonságos, működőképes, minőségi és az adatok küldését és fogadását megfelelő időben biztosító legyen.

Milyen esetekben a leghasznosabb a felhőplatformon alapuló e-mail szolgáltatás?

  • IT-rendszer gyors beüzemelése vállalkozásindítás, illetve új telephely vagy fiókvállalat megnyitása alkalmával
  • Az e-mail rendszer centralizálása egy elosztott hálózatban
  • Az e-mail rendszer frissítése vagy modernizálása
  • Az e-mail rendszer gyors bővítése
  • Magas szintű rendelkezésre állás biztosítása az e-mail szolgáltatás kiemelt felhasználóinak

A Softline szakemberei sokéves tapasztalattal rendelkeznek a Microsoft Exchange Online-ra épülő megoldások kialakításában és rendszerbe állításában. A Microsoft e-mail szerver megoldását választó ügyfeleink számos biztonságos együttműködési megoldáshoz jutnak, például böngészőből elérhető e-mail és hangposta bármilyen számítógépről vagy mobileszközről.

Microsoft​ Exchange Online

Az Exchange Online, a Microsoft felhőalapú e-mail megoldása bármilyen számítógépről vagy mobileszközről biztosítja az e-mailek biztonságos elérését böngésző használatával, az adatátvitel teljes körű kontrollja mellett. Az Exchange Online megvásárolható külön vagy az Office 365 csomagok részeként.

Előnyei:

  • Biztonság és megbízhatóság – fejlett levélszemétszűrés és kártékony programok elleni védelem, adatvesztés elleni védelem, 99,9%-os rendelkezésre állás
  • Kontroll – egyetlen kezelőfelület az Exchange, a SharePoint és a Skype Vállalati verzió adatainak eléréséhez
  • Egyszerű használat és karbantartás – Outlook-kompatibilitás, hozzáférés gyakorlatilag bárhonnan és bármilyen eszközről, antivírus programok automatikus frissítése az e-mail szolgáltatáshoz