/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások / Hardver megoldások / Hálózati megoldások

Hálózati megoldások

Az amerikai Cisco Systems a hálózati és internetes technológiák világszerte megkerülhetetlen szereplője. A vállalat IP-telefonáláshoz, hálózatbiztonsághoz, webes erőforrások távoli eléréséhez, hálózatfelügyelethez és videokonferenciákhoz kapcsolódó termékein kívül szerverszoftvereket is forgalmaz. A Cisco Systems webes technológiai megoldásokat is kínál a KKV-szektornak. Ajánlatuknak része sok egyéb mellett még a nagy mennyiségű adat feldolgozását segítő termékvonal, valamint a vezeték nélküli hálózatok kiépítése és felügyelete is. A Cisco Systems által megalkotott többszintű tanúsítási rendszer világszerte elismert.

Napjaink kibertámadásoktól terhelt világában minden vállalatnak egyszerre kell törekednie üzleti infrastruktúrája teljesítményének és biztonságának fokozására.

A Fortinet Enterprise Firewall Solution egy hatékony és páratlan teljesítményű megoldás erre a kihívásra, amelynek rendszere egy intuitív központi konzolról vezérelhető.

Fortinet nagyteljesítményű megoldásai a hálózatok, a felhasználók és az adatok tökéletes védelmét szavatolják még az egyre kifinomultabb kibertámadások ellen is.
A cég széles kiegészítő termékkínálatával az ultramodern kockázatminimalizáló védelem kiterjeszthető az adatközpontokra is.