/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Szerverek

Huawei

A Huawei nemzetközi szinten vezető szállítója az infokommunikációs megoldásoknak, a távközlési hálózatoknak, a termináloknak és a felhő-számítástechnikai technológiáknak. A Huawei a többmagos Intel® Xeon® processzorok legújabb generációjára épülő szerverek, valamint nagyteljesítményű adatközponti és WAN-megoldások széles kínálatával rendelkezik.

A hatékony energiafelhasználás dinamikus megoldásai a tápellátás-felügyelettel együtt kulcsot adnak a csökkentett áramfogyasztáshoz és az eredményesebb hűtéshez, az alacsonyabb költségekhez, valamint a nagyobb sűrűséghez és kapacitáshoz FusionSphere virtualizációt támogató megoldásukkal gyorsabb lesz az üzembe helyezés és alacsonyabb a teljes birtoklási költség.

A Huawei FusionServer V3 szerverei kapacitásban és teljesítményben kielégítik a legigényesebb vásárlókat is. Helyt állnak most és a hálózat esetleges jövőbeli bővítését követően is!

Dell PowerEdge

A Dell PowerEdge szerverei a számítástechnika csúcsát jelentik. Innovatív technológia a legmodernebb hardverbe ágyazva!

A Dell PowerEdge szerverek legfőbb előnyei:

  • Modellek széles választéka számos felhasználási területhez
  • Magas szintű megbízhatóság és rendelkezésre állás
  • Kiváló teljesítmény és nagy racksűrűség
  • Gyors megtérülés
  • A legfejlettebb technológiák és funkciók támogatása

IBM 

Az IBM-et talán nem szükséges bemutatni: a világ vezető IT-vállalata a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, a közigazgatás, az autóipar, a távközlés és az oktatás területén is. Az IBM átfogó szolgáltatási portfoliójával is kimagaslik versenytársai közül. Hardver, szoftver, szolgáltatások, K+F, finanszírozás és technológia, minden egy helyen!

HPE

A standard architektúrájú szerverek gyártói közül egyedül a HPE nyújt ügyfeleinek a NIST 800-53 szabvány szerinti biztonsági funkciókat teljes megoldáskínálatára, így a szerverekre, a hálózati eszközökre, az adattároló rendszerekre, a szoftverekre és az operációs rendszerre is.