/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Tárhelyek

NetApp

Az 1992-ben alapított amerikai NetApp adattárolásra és adatfelügyeletre szakosodott. Innovatív megoldásai jelentős költségcsökkentéssel és hatékonyságnöveléssel csábítják ügyfeleit. Az egyszerűség és az innováció elveit követve a vállalat hamar az adatfelügyeleti és adattárolási világpiac egyik sikeres és elismert szereplője lett.

HP

Az amerikai Hewlett Packard Enterprise (HPE) az IT-szektor legátfogóbb termékkínálatával rendelkezik. A vállalati felhőszolgáltatások és adatközpontok teljes megoldásigényét kiszolgálja. Technológiáira és szolgáltatásaira támaszkodva ügyfelei a világ minden pontján elérik a hatékonyság, a biztonság és a termelékenység fokozódását.

Az amerikai Hewlett Packard Enterprise (HPE) IT-óriás 2015-ben születetett meg, amikor a Hewlett-Packard kettévált (az eredeti nagyvállalat másik feléből lett a HP Inc.).

A Hewlett Packard Enterprise minden szükséges megoldást egy helyen kínál a vállalatok IT-rendszereinek modernizálásához és csúcsra járatásához.

Integrált megoldások: számítógépek, hálózati eszközök, szoftverek és adattárolási megoldások minden folyamat optimális kiszolgálásához.

Szerverek: rack, torony és blade szerverek, ultranagy sűrűségű szerverek, szerverek küldetéskritikus számítási környezetekhez, felhőalapú szerverek, szerverfelügyeleti megoldások.

Adattároló rendszerek: hibrid adattárolási megoldások SSD-technológiával, középvállalati és nagyvállalati adattárolás, belépű szintű adattárolás, adatelérési, adatbiztonsági és adatarchiválási megoldások, szoftveresen definiált tárolási rendszerek, felügyeleti és összehangolási rendszerek.

Hálózati eszközök: switch-ek, routerek, hozzáférési pontok és vezérlők, vezeték nélküli helyi hálózatok, WAN-megoldások campusok és fióktelepek lefedésére, adatközponti hálózatok, globális hálózatok, szoftveresen definiált hálózatkezelés, hálózati funkciók virtualizálása, hálózatfelügyelet.

Szoftverek: az alkalmazások fejlesztését meggyorsító, a hibrid infrastruktúrát hatékonyan és automatizáltan megszervező, az IT-szolgáltatások nyújtását megújító, valamint a rendszereket a külső és belső fenyegetések ellen védő megoldások.