/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Virtualizáció

A Softline támogatja és bátorítja a technológiai innovációt, így lehetett világszinten az egyik első szoftver-viszonteladó, amely felismerte és alkalmazni kezdte a virtualizáció erejét az IT-infrastruktúra hatékonyságnövelésében. A rugalmas, dinamikus és hatékony virtualizáció minden vállalat számára lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki IT-erőforrásaiból.

A Softline csapata rendelkezik az Ön számára megfelelő teljes körű virtualizációs megoldás kiválasztásához és bevezetéséhez szükséges minden ismerettel.

Microsoft

Microsoft App-V virtualizációs és alkalmazásszolgáltatási rendszere a gyors frissítéseken kívül a nem kompatibilis szoftverek futtatására és a jogosultságkezelésre is megoldást kínál.

Citrix

  • Citrix XenApp – a Windows-alapú alkalmazások elérhetővé tételének standard megoldása minimális költségek mellett. A Citrix XenApp központi felügyeletet és a vállalati erőforrásokhoz való biztonságos hozzáférést kínál.
  • Citrix NetScaler – a webes alkalmazások optimalizálását segítő megoldás.
  • Citrix Branch Repeater – az asztali alkalmazások üzembe helyezésének gyorsítására és optimalizálására szolgáló termék.

Vmware

  • VMware ThinApp – az alkalmazás és az operációs rendszer szükséges erőforrásait egyetlen csomagba záró megoldás lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen terminálról futtatható legyen az adott alkalmazás.
  • VMware Zimbra – a munkacsoportok centralizálását automatizációval segítő megoldás (e-mail, megosztott dokumentumok).