/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Cégünkről / Küldetésünk

Küldetésünk

A Softline sokkal többet tesz, mint az IT-szolgáltatásokat értékesítő vállalatok többsége. A Softline jelentős tőkét fektet be minden országban, ahol jelen van, és a tehetséges fiatalokat támogató, elismert munkaadó is egyben.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleinkre, partnereinkre és munkavállalóinkra egyaránt:

  • Ügyfeleink – a legmodernebb technológiák révén növeljük versenyképességüket.
  • Kormányzati szektor – meggyőződésünk, hogy az állami intézmények hatékony működéséhez is megfelelő IT-infrastruktúrára van szükség. A Softline jelentős beruházásokat eszközöl minden olyan ország IT-infrastruktúrájába, amelyben jelen van.
  • Partnereink – A Softline egységes marketing- és értékesítési csatornájának erejével segíti partnereit.
  • Munkatársaink – vezető IT-vállalatként biztosítjuk számukra a lehetőséget tehetségük maximális kibontakoztatására.

A Softline alapelvei

Minőség és szakszerűség

Minden ügyfelünknek a számukra legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk, vállalatmérettől függetlenül. Munkatársaink mindegyike szakterületének elismert képviselője. Értékes, figyelmes támogatásra számíthat tőlük.

Úgy véljük, hogy az IT végcélja ügyfeleink munkahatékonyságának és minőségi eredményeinek javítása. A technológia segítségével valós időben, késlekedés nélkül tudjuk kínálni a megfelelő megoldásokat.

Teljes körű megoldások

Ügyfeleink számára a licencelési módozatok teljes spektrumát biztosítjuk. Minden igényt kielégítő, versenyképes szoftvercsomagjaink mellett egyéni megoldásokat is kínálunk. Akár CRM szoftverre, akár grafikai vagy tervezési megoldásra, akár biztonsági vagy virtualizációs technológiára van szüksége, nálunk megtalálja.