/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Adatplatform

A big data és az adatelemzés egy erőteljes, gyors, védett, iparágszerte elismert platformon még nagyobb sikereket eredményez. Helyben, felhőben és hibrid környezetben tárolt adatok kezelésére egyaránt lehetőség van.

Microsoft SQL Server az adatelemzés és az adatbázis-kezelés bevált rendszere az elektronikus kereskedelem, a gyártó iparágak és az adattárházak szegmensében egyaránt.

Microsoft SQL Server 2014

A Microsoft SQL Server 2014 a Microsoft legújabb adatbázis-kezelési, alkalmazási és infrastruktúra-platformja. Ez a felhőalapú operációs rendszerek új trendjeit mindenben kielégítő rendszer kiszolgálja az ügyfelek és a hostingszolgáltatók adatközpontjait, valamint a Microsoft nyilvános felhőjét is. Az egységes platform előnyei között szerepel az adatok egyszerű elérése bárhonnan, természetesen a kapcsolódó felügyeleti, azonosítási és virtualizálási funkciókkal együtt.

Az SQL Server 2014 biztosítja a szervezeteknek az adatok elérését, védelmét és skálázását asztali gépről vagy mobileszközről csakúgy, mint adatközpontból vagy (nyilvános, privát vagy hibrid) felhőből. Az SQL Server 2014 emellett továbbviszi az SQL Server 2012 sikereit, és a vásárlókat az új IT-trendekkel összhangban álló, nagyszerű új szolgáltatásokkal nyűgözi le. Az SQL Server a leginkább erőforrás-igényes, adatbázis-alapú alkalmazások üzletkritikus követelményeit is kielégíti, miközben a biztonság, a skálázhatóság, a rendelkezésre állás és a támogatás terén nagyteljesítményű megoldásokat kínál. Az SQL Server 2014 üzleti intelligencia szolgáltatásai könnyen elérhetők, és olyan megszokott eszközökön keresztül is igénybe vehetők, mint a Microsoft Excel.

A Microsoft SQL Server 2014 támogatja a hibrid felhőre épülő egyedi megoldások fejlesztését a felhőalapú operációs rendszeren. Ezek a megoldások fokozzák a vállalat eredményességét, és hozzájárulnak az adatbázis-alkalmazások innovatív megoldásainak kifejlesztéséhez.