/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások / IT biztonság / Hálózati biztonság

Hálózati biztonság

Fortinet

Az amerikai Fortinet vállalat a hálózati biztonsági eszközök és rendszerek vezető szállítója világszerte. A Fortinet gyorsreagálású hardverei integrált védelmet nyújtanak a fenyegetések ellen.

A Fortinet belépő szintű terméke a FortiGate védelmi platform, amely hardveres gyorsítás mellett biztosítja a többszörös védelmi szintek beépítését a hálózat és az alkalmazások biztonságának megóvásához. Innovatív tartalomelemzési és védelmi technológiáira építve a Fortinet szakterületének legszélesebb kínálatát nyújtja. A hálózatok közötti szűrés, a VPN-védelem, a víruskeresés, a jogosulatlan hozzáférések letiltása, az alkalmazásfelügyelet, a webszűrés, a levélszemétszűrés, a vezeték nélküli vezérlők és a WAN-gyorsítók egyaránt kínálatuk részei. Ezenkívül felügyeleti és elemzési, valamint e-mail, adatbázis- és végfelhasználó-védelmi megoldások is tartoznak a portfoliójukba.

A Fortinet legfőbb versenyelőnyét a FortiASIC specializált mikrosémái jelentik. Ezek gyorsítják fel a tartalomelemzést és a hálózati adatforgalom-figyelést olyan jelentősen, hogy a FortiGate eszközök a hálózati teljesítmény lassítása nélkül tudják valós időben felismerni és kiiktatni a legkomplexebb fenyegetéseket is.