/
x

A honlapon cookie-t alkalmazunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Részletek.

Főoldal / Megoldások / Felhő megoldások / Felhőalapú hatékonyságnövelő megoldások

Felhőalapú hatékonyságnövelő megoldások

Felhőalapú hatékonyságnövelő csomagunkban, a Microsoft Office 365-ben  a nagyvállalati felhőalapú megoldások és szolgáltatások kaptak helyet, többek között az Exchange Online, a SharePoint Online és a Skype Online Vállalati verzió, de nem feledkeztünk meg az Outlookról és az Office programcsomag megszokott elemeiről sem.

Microsoft Office 365

Az Office 365 üzleti csomagjai közül minden vállalat és szervezet kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A Microsoft gondoskodik a szerveroldali technológiák folyamatos frissítéséről, így vállalata IT-részlege más fontos tevékenységekre összpontosíthat. Nem kell többé értékes időt vesztegetni az e-mail szerverek karbantartására, a dokumentumok megosztásának kezelésére és más hasonló feladatokra! Ezeket a Microsoft szakemberei megoldják a háttérben.

Az Office 365 Vállalati csomagok kimondottan azzal a céllal lettek összeállítva, hogy az induló cégek számára is elérhetővé tegyék a szükséges technológiákat és üzleti alkalmazásokat. A modern IT-infrastruktúra megléte vízválasztó lehet a piaci siker és kudarc között. Az Office 365 használatával elért hatékonyságnövekedés megmutatkozik a gyors reagálásban, a nagyobb rendelkezésre állásban és az ügyfelekkel való sikeresebb együttműködésben is.